Ilmaisia Elokuvia Netissä Ilman Rekisteröitymistä

Ilmaisia ​​elokuvia YouTubesta on helppo löytää, mutta suurin osa verkossa olevista ilmaisista tavaroista on heikkolaatuisia tai sisältää viruksia tai vakoiluohjelmia. Jos etsit ilmaista elokuvien lataussivustoa, sinun on tiedettävä mitä etsit. Saatat miettiä, mikä on ero ilmaisen ja palkkasivuston välillä. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että joudut maksamaan elokuvasta, jos haluat sen olevan muodossa, joka on yhteensopiva useimpien tietokoneiden kanssa. Jos haluat ladata vain ilmaisia ​​elokuvia, voit käyttää ilmaista sivustoa ja ohittaa elokuvan maksamisen.

On monia sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​elokuvia verkossa ilman rekisteröitymistä. Ne tarjoavat lähinnä erilaisia ​​elokuvalajeja yhdessä joidenkin koulutus- ja poliittisten leikkeiden kanssa. Rekisteröitymisesi mukaan voit joko katsella elokuvia heti tietokoneellasi tai ladata elokuvia kiintolevyllesi. Monet ihmiset haluavat ladata elokuvansa mieluummin tietokoneilleen, koska DVD-levyjä ei voi toistaa useissa eri muodoissa, elleivät ne ole erityisesti suunniteltu DVD-soittimia varten. Jos päätät katsella elokuvia oikeassa muodossa, sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit katsella elokuvia tietokoneellasi.

Joidenkin sivustojen avulla voit katsella televisio-ohjelmia verkossa ilmaiseksi, eivätkä ne vaadi rekisteröitymistä. Nämä verkkosivustot ovat samanlaisia ​​kuin maksullisilla sivustoilla, mutta tavallisen kuvan ja äänenlaadun sijasta saat pääsyn suosittuihin televisio-ohjelmiin verkossa. Nämä televisio-ohjelmat voivat vaihdella uutisista, sarjakuvista, lastenohjelmista, kotivideoista ja muusta. Tämäntyyppiset verkkosivustot voivat olla hyödyllisiä niille, jotka haluavat katsella vain muutamia erilaisia ​​esityksiä eivätkä haluaisi käyttää rahaa jokaiseen ohjelman jaksoon.

Elokuvien laillista lataamista ja katselua varten sinun on annettava henkilökohtainen tunnistenumero, joka tunnetaan myös nimellä EIN. Nämä numerot löytyvät minkä tahansa DVD- tai Blu Ray -levyn takaosasta. Monet näistä elokuvien suoratoistosivustoista tarjoavat ilmaisen jäsenyyden, ja jotkut eivät. Jos päätät käyttää ilmaisia ​​palveluita, sinun on annettava nämä tiedot. Se on kuitenkin sen arvoista, koska sinun ei tarvitse maksaa kuukausimaksua palvelun käytöstä.

Elokuvan popcorn-koneen kautta on käytettävissä useita elokuvalajeja, mutta verkossa on myös katsottavia TV-sarjoja. Jos olet draamojen fani, voit mennä mille tahansa sivustolle ja rekisteröityä ilmaiselle tilille ja lisätä monia suosittuja televisio-ohjelmia, kuten Scrubs, Housefull, ER, The Mentalist, Psych ja paljon muuta. Jotkut ihmiset nauttivat rikos- ja trillerielokuvista, joten jos haluat lisätä kokoelmaan lisää näistä tyylilajeista, kannattaa ehkä mennä sivustoille, jotka tarjoavat täyden valikoiman popcornissa olevia elokuvalajeja.

Popcorn on yksi markkinoiden halvimmista viihdemahdollisuuksista. Koska saatavilla on niin monia eri tyylilajeja, voit valita, mitä elokuvia haluat suoratoistaa. Elokuvien suoratoistosivusto voi tarjota laajan valikoiman elokuvia eri tyylilajeissa ilmaiseksi, tai joudut ehkä maksamaan kertamaksun. Useimmilla verkkosivustoilla on rajoittamaton käyttöoikeus, ja voit valita elokuvia eri tyylilajeista. Valinta muuttuu päivittäin, joten elokuvia ei voi koskaan loppua katsottavaksi. Nauti rentouttavasta illasta ja elokuvien uusimmista julkaisuista ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *