Ilmaiset Pelit Piirrä Ja Arvaa

Ovatko ilmaiset pelit verkossa tapa oppia piirtämään ja arvaamaan, mitä sisällä on? En tiedä sinusta, mutta kun minun on maksettava saadakseni jotain ilmaista, en edes kokeile sitä. Mutta entä jos olisi täysin ilmaisia ​​pelejä, jotka antaisivat minulle viihdettä tuntikausia ja antaisivat minun oppia niin paljon kuin pystyin? Kerron sinulle yhdestä heistä.

Yksi peli, joka sai minut joulutunnelmiin tänä vuonna, oli Arvaa salaisuus. Tämä on erittäin koukuttava peli, jota suosittelisin. Pelistä on useita versioita, ja kaikilla on erilainen vaikeustaso. Joten voit aloittaa helpoista peleistä ja siirtyä haastavampiin peleihin. Ilmaiset online-pelit, kuten Guess the Secret, ovat tänään yhtä hauskoja ja haastavia kuin ne olivat, kun he olivat ilmaisia.

Ensinnäkin, otat Jackin, tavallisen pojan, joka herää eräänä aamuna ja löytää itsensä oudosta talosta. Outossa talossa on useita esineitä, jotka Jackin on opittava tunnistamaan. Kun hän on tunnistanut heidät, peli etenee. Esimerkiksi pelin alussa Jack löytää hanhen, joka istuu oksalla. Kun hän siirtyy lähemmäksi sitä, kukko ilmestyy pian ja ovi avautuu, ja mies valkoisessa univormussa ilmestyy toiselle puolelle.

Jos arvasit oikean vastauksen, sinulle annetaan tähti ja jos arvasit väärän, sinun on pakko odottaa seuraavaan päivään yrittääksesi uudelleen. Peliä pelatessasi näet myös useita muita parittomia hahmoja, kuten karhu ja kani, yhdessä muiden eläinten kanssa sekä erittäin hauskoja kuvia. Kuvissa on useita kuuluisuuksia, kuten Marilyn Monroe ja Will Smith. Joten, jos haluat oppia piirtämään ja arvaamaan, mitä sisällä on, sinun ei todellakaan pidä hukata tätä. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut näistä julkkiskuvista, voit yksinkertaisesti valita minkä tahansa muun pelin, jonka avulla voit piirtää erilaisia ​​hahmoja, kuten sammakko tai rupikonna.

Saatat todennäköisesti miettiä, miksi Internetissä on ilmaisia ​​pelejä, jotka auttavat sinua oppimaan piirtämään ja arvaamaan, mitä sisällä on. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kuka tahansa voi luoda ilmaisia ​​pelejä verkossa ja ihmiset, jotka haluavat pelata niitä, jakavat ne muiden kanssa. Kirjaimellisesti on miljoonia erilaisia ​​pelejä, ja ne kaikki ovat ladattavissa ilmaiseksi. Itse asiassa, jos sinulla on vaikeuksia valita paras peli, voit yksinkertaisesti etsiä suosituksia Internetin eri sivustoista.

Voit myös miettiä, miten voit rohkaista lapsiasi pelaamaan näitä pelejä. Voit esimerkiksi opettaa heitä piirtämään miltä he kuvittelevat päähenkilön näyttävän. Tietenkin sinun tulisi muistaa, että heillä on hauskaa vain, jos he eivät tiedä miltä päähenkilö näyttää. Kun he kehittyvät paremmin pelissä, voit antaa heidän käyttää mielikuvitustaan ​​parempaan ideaan tai piirtää jotain, joka näyttää siltä, ​​mitä he ovat aiemmin nähneet. Voit siis auttaa heitä kehittämään kykyjään auttamalla heitä oppimaan piirtämään mitä he kuvittelevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *