Ilmaiset Netti Pelit

Jos pidät ilmaisista online-peleistä, rakastat mitä sanon päivittäin lisätyistä uusista peleistä. Etsimme aina uusia ja erilaisia ​​tapoja pelata ja nauttia peleistämme. Olipa kyseessä ilmaiset matkapuhelinten tai PC: n nettipelit, siellä on monia erityyppisiä pelejä, jotka pitävät sinut tulemassa edestakaisin ja tekemään meistä kaikista onnellisia. Nimesit sen, me kaikki tiedämme, että se on hauskaa.

EVE Online ja Linea I ja II ovat kaksi suosikkini ilmaisia ​​nettipelejä matkapuhelimille. Uusi sisältö lisätään viikoittain, ja federaation ja imperiumin väliset taistelut eivät koskaan kuole. Rakastan tätä peliä, koska se on niin todellinen ja tuo niin paljon yksityiskohtia ja tunteita peliin. Jotkut muista ilmaisista MMORPG: stä, jotka ovat saatavana tänään, ovat backer-paketteja peleille, kuten Star Citizen, ja backer-paketteja peleille, kuten Age of Conan.

Toinen suosikkini ilmaisista online-peleistä on Cityville, ja se on hyvin samanlainen kuin Cityville, koska se ei todellakaan saa paljon enemmän kuin 20 minuuttia todellista pelaamista, mutta sillä on silti kaikki samat ominaisuudet ja vaihtoehdot kuin Cityvillellä. Ainoa ero on, että Cityvillessä on rajoittamaton määrä pelaajia, mikä tarkoittaa, että voit pelata niin monen tai niin pienen pelaajan kanssa kuin haluat. Pelissä on suuri valikoima ajoneuvoja, ja ohjausjärjestelmä sallii kaikki samat vaihtoehdot kuin Cityville. Se sisältää jopa joitain isoja kaloja, kuten delfiinejä!

Palapelit ovat toinen suuri valikoima ilmaisia ​​online-pelejä, ja ne sisältävät joitain tämän päivän suosituimpia tyylilajeja, kuten seikkailupelit, simulaatiopelit ja toimintapelit. Luettelossa on paljon palapelisivustoja, ja niillä kaikilla on erilaisia ​​luokkia, kuten eläimiin, autoihin ja jättiläisiin vikoihin perustuvat palapelit. Nämä verkkosivustot sisältävät myös faneiden itsensä luomia palapelejä, kuten värityskirjoja ja lautapelejä. He ovat erittäin luovia, ja tuulettimen on usein käännettävä palapeli alkuperäiseksi luomukseksi, ja tämä voi olla erittäin siistiä ja hauskaa. Se antaa heille jotain tekemistä sen lisäksi, että he pelaavat valitsemansa pelin.

Jotkut suurimmista nimistä ilmaisissa nettipeleissä ovat Elance ja oDesk. Huomaat, että molemmat näistä verkkosivustoista ovat valtavia ja niissä on paljon sisältöä ja vaihtoehtoja, joista voit nauttia. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että Elance on maksanut jäsenyyksiä, kun taas oDesk ei. Maksullisen jäsenyyden avulla sinulla on pääsy moniin ominaisuuksiin ja työkaluihin, jotka auttavat parantamaan pelikokemustasi, mukaan lukien hakukoneet, vihjeet ja oppaat. Ilmaisella jäsenyydellä on rajoitetut vaihtoehdot, eikä se anna sinulle pääsyä kaikkiin ominaisuuksiin, jotka maksulliseen jäsenyyteen kuuluu, joten on ehdottomasti henkilökohtainen mieltymys siitä, kumman kanssa menet.

Jotkut parhaista ilmaisista online-peleistä ovat moninpeli- tai moninpelisovelluksia. Nämä ovat hienoja, koska kilpailet muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa ja sisältöä päivitetään jatkuvasti. Suosituimpia ja useimpia moninpelejä ovat sanapelit, aivoriisit, triviapelit ja palapelit. Palapelit ovat loistava tapa lievittää stressiä ja nauti itsestäsi samalla kun opit uusia asioita. Jos pidät tietokoneselaimen peleistä ja nautit moninpelistä, monen pelaajan iPad- ja iPhone-sovellukset ovat välttämättömiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *