Https Kalevalakasino Com

Kundalini-joogan ihmisille nimi Kundalini liittyy salaperäiseen energiamuotoon, joka on kääritty kuin käärme kolme ja puoli kertaa ihmiskehon pohjan ympärille. Se on vallan symboli, ja sen ovat tunnistaneet tunnetut joogamestarit, kuten tohtori KAS Amed Saleem. Se oli kuitenkin myytti, että se on peräisin Kundalinista. Se tuli itse asiassa Intian Himalajan alueelta, jota kutsutaan Himalajaksi. Nyt tässä artikkelissa selitän Kundalini-joogasta.

Kundalini-jooga on erityinen joogamuoto, joka keskittyy valaistumisen saavuttamiseen energian avulla, jota kutsutaan Kundaliniksi. Energiaa, joka on kiertynyt selkärangan ympärille, kutsutaan nimellä Kundalini. Tämä joogamuoto on erittäin voimakas, ja sitä on harjoitettu Aasian mantereella yli tuhannen vuoden ajan.

Voit oppia tämän joogamuodon eri tavoin, kuten online-videoita, CD-, DVD- tai kirjoja. Kundalinin oppiminen verkkokursseilla voi kuitenkin olla parempi vaihtoehto, koska voit ladata tiedot helposti maksettuasi liittymismaksut. Sinun tarvitsee vain kirjautua asianmukaiselle verkkosivustolle, antaa tarvittavat tiedot, kuten kouluttamasi henkilön nimi ja ilmoittautuvien opiskelijoiden määrä. Maksa sitten liittymismaksut ja olet valmis aloittamaan kurssin.

Haluaisin nyt kertoa sinulle Kundalinin oppimisen eduista verkossa. Ensimmäinen etu on, että voit oppia tämän joogamuodon vapaa-ajalla. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse käydä säännöllisiä luokkia. Ja jos sinulla on tiukka aikataulu ja olet työskentelevä henkilö, voit tehdä sen myös mukavasti kotona.

Toinen tämän joogamuodon suuri etu on, että se voidaan suorittaa ryhmässä. Tämä on erityisen hyvä ihmisille, jotka ovat hyvin ujo. He voivat oppia taidetta ystävällisessä ilmapiirissä, ja muut oppijat auttavat heitä voittamaan pelkonsa. Myös muut opiskelijat kannustavat heitä ja he voivat suorittaa asennon helposti.

Muista kuitenkin, että Kundalini-poseja tulisi harjoitella kokeneen mestarin valvonnassa. Opettaja, jolla on kokemusta tämän joogamuodon opettamisesta, voi opettaa paremmin aloittelijoita. Verkkokurssin suorittamisen toinen etu on, että voit säästää rahaa. Siksi voit tehdä tämän muutaman kuukauden ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa ohjaajan maksuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *