Hertan Maailma Kuvapeli

Sydämen maailman upea maailma on fantasia-seikkailupeli, jossa autat söpöä prinsessaa Cindyä ja hänen neljää pentua, Opalia, igmaa, Breezeä ja Frenzyä, pelastamaan mystisen valtakunnan pahalta King Cruelta. Peli alkaa heräämällä tyhjässä huoneessa. Pelin suloisen ja vilkkaan lyijyn ääni, Ivy, kannustaa sinua tutkimaan huoneesta tulevia outoja ääniä. Riittävän pian huomaat olevasi juuttunut jyrkänteen reunaan, ja peli alkaa siitä, että pidät kiinni jyrkänteen reunaan putoamisen välttämiseksi.

Jatkaaksesi seikkailua sinun on löydettävä kaikki erilaiset kuvat tietyn ajan kuluessa. Valitettavasti pian lähtevää Opalia ei ole missään, eikä myöskään hänen koiraansa, Breeze tai Frenzy. Tilanteen pahentamiseksi äkillinen aalto törmää järven yli ja vangitsee Ivyn suuren, salaperäisen sinivalkoisen koneen päälle. Siellä hän tapaa neljä muuta Sydämen maailman -hahmoa – Agnaa, Jasmiinia, Hadesia ja Tinkerbelliä, jotka ovat tulleet häntä pelastamaan. Näiden arvoituksellisten hahmojen avulla Ivyillä on mahdollisuus tutkia mysteeri, joka ympäröi Sydämen maailmaa, ja selvittää, mitä sille on tarkalleen tapahtunut.

Tämän hauskan ja jännittävän pelin pelaamiseen tarvitset vain tietokoneen, Internet-yhteyden ja digitaalikameran. Hearts World on Flash-pohjainen seikkailupeli, jossa sinun on pelattava Ivyna, nuorena tytönä, jonka isä tapettiin odottamattomassa lentoturmassa. Selviytyäkseen hän lähtee matkalle etsimään rakkaitaan ja oppimaan salaperäisistä ”helmistä” ja ”loreistaan”. Näitä arvokkaita helmiä voidaan ostaa maagisia siipiä ja muita esineitä pelin eri tasoille, jotka on jaettu kolmeen alueeseen: luoliin, miinoihin ja hautoihin.

Huomaat, että toisin kuin useimmat online-pelit, pelin grafiikka ja kohtaukset ovat melko realistisia. Tämä johtuu siitä, että taiteellisesti lahjakkaat ihmiset ovat olleet mukana tämän pelin luomisessa, jolloin voit nauttia sekä esteettisistä eduista että äänitehosteista. Jokaisella pelin alueella on erilainen grafiikka, jossa on 3D-taidetta. Kuvat itse ovat värillisiä piirustuksia, joita käytetään taistelemaan vihollisia vastaan ​​tai katsomaan ympäröivää maisemaa. Pelin edetessä voit myös tarkastella leikattuja kohtauksia, jotka paljastavat enemmän pelin tarinasta.

Jos haluat pitää tauon pelin pelaamisessa, pääset myös ”gallerioihin”. Näiden gallerioiden avulla voit selata galleria kuvia, jotka ottivat pelin fanit. Siellä voit nähdä pelin kaikkien hahmojen ottamat kuvat, jolloin voit muodostaa kokonaiskuvan jokaisesta pelin hahmosta.

Hearts World ei ole ainoa online-kuvapeli, josta on tullut suosittu viime vuosina. Itse asiassa se on itse asiassa ensimmäinen online-peli, joka on täysin mukautettu videopelien lataamiseen. Muut vastaavat pelit ovat seuranneet sen jalanjälkiä. Jotkut näistä muista kuvapeleistä ovat jopa saavuttaneet Hearts Worldin suosion tason. Odottaessasi uuden pelin julkaisua voit kokeilla joitain muita Internetissä saatavilla olevia kuvapelejä? Se voi olla juuri sitä, mitä etsit antaa sinulle hauska, stressitön iltapäivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *