Googlen Kaikki Pelit

Google All Games on ilmainen älypuhelinsovellus, jota Google Play tukee ja jonka avulla voit pelata erilaisia ​​virtuaalipelejä eri luokkiin. Olet ehkä kuullut villityksestä Googlen uusimmasta älypuhelimesta, Android-käyttöjärjestelmästä, jossa uusi laite on varustettu monilla hyödyllisillä sovelluksilla, kuten Android Pay, Google Now ja Google Maps. Näiden innovatiivisten mobiilisovellusten myötä monet ihmiset ovat tietoisia siitä, että he voivat käyttää älypuhelimiaan lukemattomien hyödyllisten tietojen saamiseksi ja pelata monia viihdyttäviä pelejä. Google on kuitenkin ottanut asiat kärjessä korkeammalle tarjoamalla monia jännittäviä sovelluksia, kuten Google All Games.

Google All Games on poikkeuksellinen sovellus, jonka avulla voit pelata laajaa valikoimaa ilmaisia ​​verkkopelejä, mutta voit myös käyttää laajaa valikoimaa korkealaatuisia doodleita, luonnoksia ja muuta hauskaa digitaalista taidetta. Parasta pelissä on, että voit käyttää omia kuvia tai doodleita pelin erityisominaisuuksien käyttämiseen. Jos sinusta tuntuu, että taideteoksesi tai piirustuksesi ovat ainutlaatuisia, voit ladata ne muiden pelaajien nauttimaan tien päällä. Tietokoneeltasi tai verkkopalvelusta, kuten Facebook, tuotuja piirustuksia ja luonnoksia voidaan myös käyttää.

Toinen ominaisuus, jonka Google All Games tarjoaa, on mahdollisuus jakaa piirroksia ja luonnoksia verkossa muiden pelaajien kanssa. Voit kutsua ystäväsi katsomaan uusimmat lataamasi doodle-art- ja doodle-hedelmäpelit. On palautepainike, jonka avulla voit jakaa taiteesi muiden kanssa yksinkertaisen viestin avulla. Kun tämä on tehty, voit jakaa nämä online-doodles helposti ystävillesi, jotta saat palautetta uusimmista teoksistasi.

Yksi Google All Gamesin hienoimmista ominaisuuksista on sen integrointi vuoden 2020 peliin, Doodle Questiin. Tästä pelistä on tullut yksi kaikkien aikojen eniten ladattuja pelejä. Se on päivitetty tapa ottaa vastaan ​​klassinen ulkouima lautapeli, jossa pelaajien on vastattava trivia-kysymyksiin suosituista sarjakuvahahmoista ja muihin trivia-kysymyksiin, jotka auttavat heitä voittamaan pelin. Doodle Questin teki palkittu kehittäjä Zynga Incorporated. Google All Gamesin integroinnin ansiosta voit nauttia tästä pelistä pitkällä ajomatkalla huolimatta siitä, että sinun on käytettävä oikeaa rahaa kolikoiden ja muiden tavaroiden ostamiseen. Voit jopa saada uusia ystäviä pelistä!

Kaksi muuta suosituinta google-doodle-peliä, joista voit nauttia, ovat mansikkaherkkupeli ja sushi-rullapeli. Kuten aiemmin on mainittu, mansikka-murokeksipelin avulla voit tehdä suosikki mansikka-murokeksi. Kun aloitat pelin, sinun on valittava teema, joka sopii mansikan murokeksiin. Suosituimpia teemoja ovat kevään, kesän, syntymäpäivien ja häiden värit.

Kaksi suosituinta Google-doodle-peliä, joita voit pelata, ovat Sushi-rulla ja Wilbur Scoville Scale. Ollakseni rehellinen, jälkimmäinen on haastavampi näistä kahdesta. Huomaat, että tässä pelissä sinun on tehtävä paljon tasapainoa asteikolla. Kuitenkin, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat olla esteettisesti täydellisiä, todennäköisesti nautit Sushi-rullapelin pelaamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *