Google Pelit Missä Ei Tarvi Maksaa

Jos nautit tietokonepelien pelaamisesta ja ilmaisista peleistä, voit aina yrittää löytää Google-pelejä. On olemassa erilaisia ​​Google-pelejä, joista voi valita. Voit pelata niitä kotona ja jopa ajaessasi autoa. Seuraava mieleemme tuleva kysymys on, että miksi meidän on maksettava heidän pelaamisesta. Tämä artikkeli auttaa sinua tietämään vastaukset näihin kysymyksiin.

Jos et ole perehtynyt pelaamasi Google-pelin tyyppiin, se on selainpeli Internetissä. Ero verkkopelissä ja tavallisessa selainpelissä on se, että pelin aloittamiseksi on oltava yhteys Internetiin. On olemassa tietyntyyppisiä Google-pelejä, joissa sinun ei tarvitse olla yhteydessä verkkoon. Sinun on asennettava tarvittava laajennus selaimeesi aloittaaksesi pelaamisen. Nämä ovat suosittuja pelejä, kuten Google Hangouts. Sinun ei tarvitse maksaa rahaa pelatessasi näitä pelejä.

Jos etsit jotain, josta maksat pelin pelaamisesta, kaksi suosittua ovat WordsWithFriends ja Battle Gear. WordsWithFriends -ohjelmassa pelaat joukon ihmisten kanssa, jotka ovat myös yhteydessä Internetiin. Battle Gearin tapauksessa pelaat kuitenkin yhden netissä olevan neljän hengen joukkueen kanssa. Et voi koskaan pelata peliä käymättä verkossa.

Toinen kysymys, jonka voit kysyä, onko se ilmainen vai maksullinen peli. Vastauksena tähän kysymykseen Google ei anna sinulle mitään tietoja kustannuksista. On täysin sinun tehtäväsi päättää, haluatko viettää aikaa sen soittamiseen vai ei. Koska et löydä tietoa sen kustannuksista, suosittelen, että valitset sen sijaan maksullisen pelin.

Jos mietit, kuinka moni ihminen voi pelata peliä kerralla, Google-peleissä ei ole tällaista rajoitusta. Sinun on luotava Google-tili, jotta voit pelata peliä. Kuukausimaksuja ei ole. Kun rekisteröinti on valmis, voit aloittaa pelin pelaamisen. Koska Google Play on integroitu Google-hakuun, se helpottaa pelien hakua. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa avainsana hakukenttään ja saat luettelon liittyvistä peleistä.

Kuten näette, on monia asioita, jotka haluat tehdä, jos haluat pelata haastavaa peliä Internetissä. Pelin pelaaminen on niin helppoa, että kuka tahansa voi tehdä sen. Ei ole väliä oletko lapsi vai aikuinen. Varmista vain, että sinulla on oikea tietokone Internet-yhteydellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *