Fun Math Games

Hauskat matematiikkapelit opiskelijoille voivat auttaa paljon arvosanojen parantamisessa. On kuitenkin oikeudenmukaista, että opettajat ja kouluttajat antavat kunnian tunnustuksen opiskelijoille, jotka ansaitsevat arvostusta ja rakentavaa kritiikkiä. Kun oppilaita arvioidaan, opettaja on aina se, joka käyttää kauan sitten annettuja testejä määrittääkseen opiskelijan tason ja taiton. Siksi on tärkeää, että opettajilla on tapa luokitella oppilaansa hyvin.

Itse asiassa hauskat matematiikkapelit opiskelijoille on suunniteltu kannustamaan oppimista. Niiden ei pitäisi olla vain yksinkertaista testin suorittamista. Ensinnäkin, voit pyytää oppilaita esittämään kysymyksiä, kun he oppivat pelin eri muodot ja numerot. Tämä auttaa heitä harjoittamaan kyselytaitojaan, kun todelliset kysymykset tulevat.

Voit myös tehdä hauskoja matematiikkapelejä opiskelijoille hieman haastavammiksi. Voit pyytää yhtä oppilasta antamaan jokaiselle muodolle vastauksen sanomatta numeroa ääneen. Sitten seuraavalle lapsiryhmälle voidaan antaa kymmenen minuuttia kysyä opiskelijoille samanlaisia ​​kysymyksiä. Ensimmäisen ryhmän on yritettävä löytää kaikki vastaukset heti annetusta laatikosta. Vain yksi lapsi voi voittaa ja saada lopulta palkinnon.

Jos olet hämmentynyt siitä, kuinka saada opiskelijat kilpailemaan vastausikkunaan, voit yrittää käyttää virallista YouTube-kanavaa ilmaisiin hauskoihin matematiikkapeleihin. Siellä on upea pieni video nimeltä ”YouTube-haaste: Kilpailu vastaukseen”, jossa eri oppilaat kilpailevat kohti vastausikkunaa hiirellä kirjoitettujen vastausten kanssa. Siinä on pieni leikekortti, johon opiskelijat voivat kirjoittaa sille osoittamaan tietonsa.

Nuoremmille lapsille on myös hauska tapa ratkaista ongelmia. Voit pyytää heitä seisomaan ympyrässä ja värittämään kuvan kartion ja neliön avulla. Sitten kaikkien oppilaiden on yritettävä värittää kuva mahdollisimman monilla tavoilla. He voivat käyttää hauskoja matematiikkapelejä harjoitellakseen kertolaskujaan ja muita laskutaitoja.

Vanhemmille lapsille on vielä mielenkiintoisempia matematiikkapelejä, joihin sisältyy domino. On olemassa peli, jonka otsikko on domino, ja on myös dominoa, jota heität hiirellä. Voit käyttää hiirtä liikkumiseen tai pyörää. Mitä enemmän napsautat hiirtä, sitä korkeammat dominot putoavat. Tämä on loistava tapa lapsillesi harjoitella kertolasku samalla kun pitää hauskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *