Free Game Fi

Free Game Finder on hieno uusi lataus, jonka avulla voit etsiä kaikkia ilmaisia ​​pelejä Internetissä. Se etsii kaikkia suosituimpia pelejä, kuten Play dot com ja myös muissa paikoissa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa löytävänksesi uusimmat pelit milloin tahansa. Jos sinulla on Internet-yhteys, tämä on ehdottomasti paras tapa etsiä ilmaisia ​​pelitarjouksia. Jos et, et ehkä näe paljon hyötyä Free Game Finderin käytöstä.

Free Game Finder toimii tarkistamalla kukin linkki yksitellen ja palauttamalla luettelon linkeistä. Jos peli on ilmainen, se sisältyy. Muussa tapauksessa saatat joutua etsimään sitä muualta. Pelin löytämisen jälkeen voit lukea pelin arvosteluja monilta eri sivustoilta. Tämä antaa sinulle hyvän kuvan siitä, onko peli aikasi arvoinen vai ei. Sinun tulisi aina hyödyntää arvosteluja ennen kuin lataat mitään.

Kun löydät haluamasi ilmaisen pelin, voit napsauttaa Lataa-painiketta. Tämä vie sinut sivulle, jolla voit valita, mihin haluat tallentaa ilmaisen pelin. Sinun on todennäköisesti annettava pelille jonkin verran suojaa, varsinkin jos se on levypohjainen peli. Napsauta vain Työkalut ja valitse Game Protect. Varmista, että olet lukenut ohjeet huolellisesti, jotta pelisi olisi täysin turvallinen.

Kun olet ladannut pelin, voit aloittaa sen pelaamisen. Sinua pyydetään todennäköisesti antamaan joitain henkilökohtaisia ​​perustietoja ja kirjautumaan Omaan tiliin, jotta voit tallentaa edistymisesi. Saatat myös saada viestin, jonka mukaan pelisi on päivitettävä, joten muista tarkistaa nämä viestit.

Parasta Free Game Finderista on, että sen avulla voit pelata ilmaisia ​​pelejä ilman, että sinun tarvitsee maksaa kuukausimaksua jäsenyydestä. Aivan oikein – verkkosivusto tarjoaa ilmaisen pelimaksun, joten saat paljon pelejä ilmaiseksi. Sivusto sisältää jopa pienen mainontaohjelman, joka maksaa sinulle joka kerta, kun joku pelaa peliäsi. Se on loistava tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa rakastamastasi pelistä.

Joten mikä on kaikki hätää? Sivusto ei todellakaan ole niin monimutkainen. Jos haluat osallistua muutamaan ilmaiseen kilpailuun tai käyttää Oma tili -ominaisuutta, sinulla ei ole ongelmia. Jos haluat pystyä lataamaan niin monta ilmaista peliä kuin haluat, sivustossa ei todellakaan ole mitään muuta vaikuttavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *