Euteller Pin Koodi

Eutellerin PIN-koodi on itse asiassa Euterpen tavaramerkki, mutta kaksi yritystä, Euterpe ja Schloss, todella tuovat tuotteen kuluttajille. Schloss oli itse asiassa kehittänyt alkuperäisen koodin vuonna 1938 aikomuksenaan auttaa autoilijoita löytämään tiensä pitkän matkan jälkeen. Monet vanhanaikaisista eivät kuitenkaan välttämättä tunne liikaa termiä Euterpe. Tässä artikkelissa selitetään, kuka omistaa tavaramerkin ja miksi on tärkeää tietää Euterpe / Schloss-nastat!

Kuinka Euterpe-PIN-koodi toimii? Koodin idea on tarpeeksi yksinkertainen. Kun sinulla on tämä koodi autossasi, voit aina etsiä saman numeron auton näytöltä aina, kun haluat palata samalle tielle, jolle tulit yön keskellä. Siinä on kaikki mitä siinä on.

Tämä on itse asiassa yksi ensimmäisistä ja yksinkertaisimmista tienvarren navigointijärjestelmistä. Itse asiassa se on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Jotta tämä koodi toimisi kuitenkin oikein, sinulla on oltava tarkka alueesi kartta, mieluiten sellainen, jossa on kadunnimet ja tien risteyskohdat. Lisäksi sinun on syötettävä osoite, johon yrität päästä, GPS: n osoiteriville.

Euterpe-reikähaun käyttämiseksi sinun on tiedettävä, kuinka tulkita symboleja ja siihen liittyviä eri koodeja. Esimerkiksi kirjain ”L” tarkoittaa ”maa”. Kun etsit määränpäätäsi, sinun pitäisi nähdä tämä: kadun tai osoitteen nimi sekä sen jälkeinen numero. Joten, jos etsit ”Kruger”, laitat ”Krueger” osoiteriville ja kirjoita sitten numero, jota aiot etsiä. Sitten painat ”haku” -painiketta löytääksesi osoitteen ja reitin.

Euterpen PIN-koodijärjestelmän on tiedetty epäonnistuvan joissakin tapauksissa. Tämä johtuu yleensä siitä, että ihmiset jättävät viimeisen numeron, jonka he haluavat saada. Kun löydät oikean paikan, se voi kuitenkin olla varsin palkitsevaa. On myös joitain muita online-sivustoja, jotka voivat auttaa sinua tässä tehtävässä. Asia on, että näillä sivustoilla on usein oma tietokanta, ja joskus ne, joita ne antavat sinulle, eivät aina ole oikein.

Muista, että pääsy osoitteeseen, jonka Euterpe-koodi kertoo sinulle, on usein vaikeinta. Se voi olla turhauttavaa, jos et löydä etsimäsi ollenkaan. Joten, luopumisen sijaan, yritä käydä joillakin online-karttasivustoilla ja katso, löydätkö siellä etsimäsi. Joskus voit jopa kirjoittaa oman osoitteesi hakukenttään, mikä voi todella auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *