EN Tiedä Peli

Jos olet urheilufani, kuten minä, olet melkein perehtynyt lauseeseen ”En tiedä peliä” tai ”En välitä pelistä”. Nuo sanat ovat kauan tulossa. Olen varma, että joillakin teistä on jopa sanonta, joka alkoi tällä lainauksella. No tässä artikkelissa haluan puhua siitä, miksi en enää välitä pelistä ja kuinka voit päästä urheilun suoliin vain rakastamalla urheilua.

Jotkut sanonnat määrittelevät suhtautumisemme johonkin. Minulle Boston Red Soxin fani tarkoittaa monia asioita, ja jotkut sanat eivät välttämättä liity mihinkään, mutta antavat silti lausunnon. Esimerkiksi yksi suosittu sanonta on ”Baylor rakastaa Houstonia”. Se on lausunto, johon voin liittyä hyvin helposti. En usko, että tarvitaan paljon vakuuttamaan minua siitä, että Texas Monthly tai jokin muu julkaisu, joka sisältää urheilua, ei pidä tätä sanan hauskaa. Itse asiassa panisin vetoni viimeiseen dollariin, että he tekisivät!

Jos et tiedä urheilua, se voi olla pelottavaa. Minua pelättiin, kun aloitin yliopistossa ensimmäistä kertaa katsomassa koripalloa. Se oli jotain uutta ja erilaista, ja jollekin, joka ei ollut urheilun asiantuntija, oli vaikea ymmärtää. Mitä enemmän katselin, sitä enemmän sain sen tunteen. Kun pelasin, kaikki tuli selvemmäksi.

Joten mitä teet, jos et ole asiantuntija? Katsot enemmän, opiskelet enemmän ja imetät tietoa. Tämä vie aikaa ja vaivaa, mutta on ainoa tapa, jolla menestyt rakastamassasi urheilulajissa. Kun sinusta tulee hyvä ja olet kysytty, huomaat, että nautit paitsi itse urheilusta myös harrastat valtavasti aikaa.

Entä sinä? Jos yrität selvittää seuraavan vaiheen, miten aiot tehdä sen? Katsotko edelleen enemmän vai yritätkö oppia? Yritätkö jatkaa pelin lukemista?

Toivottavasti teet oikeat päätökset. Kuten sanoin aiemmin, saat paremmaksi käytännön avulla. Jos sinulla on kysyttävää, kysy muilta pelaajilta. Yritä tavata ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä. Et voi koskaan tietää, he voivat antaa sinulle erittäin arvokkaita vinkkejä.

Jos et ole vielä selvittänyt sitä, en ole antanut sinulle paljon tietoa siitä, miten menestyä rakastamassasi pelissä, joten toivon, että et ole oppinut paljon tästä artikkelista. Toivottavasti olet oppinut hieman enemmän itsestäsi. Toivottavasti olet myös oppinut, että sinulla on suuri intohimo rakastamaasi urheilua kohtaan. Koska loppujen lopuksi se pitää sinut menossa ja auttaa sinua parantamaan.

Olen nähnyt paljon parannuksia. Olen auttanut useita nuoria miehiä oppimaan pelisäännöt. Olen myös katsellut heidän kamppailevan ja onnistuvan. Ja olen rohkaissut heitä, koska jos vain tuntisin pelin itse, minulla ei olisi menestystä yrittää auttaa heitä mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *