Ei Rekisteröitymistä Ei Tiliä Nopeat Kotiutukset

Uutta Internet-huijausta, joka näyttää olevan laajalle levinnyttä, kutsutaan ei rekisteröintiä -tiliksi tai lyhyeksi nimeksi NRO. Se toimii käyttämällä online-maksuprosessorin verkkosivustolla olevaa väärää linkkiä, jota käytetään huijaamaan potentiaalisia asiakkaita syöttämään henkilökohtaisia ​​tietojaan. Annetut henkilökohtaiset tiedot sisältävät koko nimen, osoitteen ja yhteystiedot. Kun nämä tiedot on syötetty, asiakkaalle ei lähetetä minkäänlaista vahvistusta, mikä tarkoittaa, että asiakas ei voi muuttaa mieltään ja peruuttaa tapahtumia millään tavalla. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi huono, kun rahaa siirretään tililtä seuraavana päivänä, sitä ei voida jäljittää siihen henkilöön, joka sen alun perin kotiutti – ainoa kirjattava asia on käytetty summa eikä tiedot siitä, kuka maksoi, säilytetään.

Tämä tarkoittaa, että monet ihmiset jäävät miettimään, mikä näiden palvelujen tarkoitus on. On täysin mahdollista, että he ovat laillisia, mutta myös toimintatapa on kyseenalainen. Jotkut sivustot voivat esimerkiksi väittää, että tili tarvitaan ennen verkkomaksun käsittelyä. Jos asiakas ei rekisteröidy tällä hetkellä, hänen rahansa pidetään järjestelmässä käyttämättä. Jos asiakas haluaa nostaa käteisvarojaan, hänen on kuitenkin käytävä läpi useita online-lomakkeita ja kyselylomakkeita, ennen kuin rahansa voidaan siirtää tililtä.

Toinen huolenaihe, jonka monet ihmiset ovat liittäneet kyseisen sivuston turvallisuuteen. Jotkut sivustot voivat tarjota valinnaisen ”luottokortin käyttö” -toiminnon. Jos asiakas antaa henkilökohtaiset tietonsa verkkosivustolla ja sitten menee eteenpäin ja menee nostamaan rahansa, heidän toimittamansa tiedot voidaan helposti myydä häikäilemättömille verkkomustoille. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan todennäköisesti tule esiin, kun henkilö rekisteröi tietojaan. Niin kauan kuin he täyttävät vaaditut kentät rekisteröintilomakkeessa ja ilmoittavat kotiosoitteensa sekä sähköpostiosoitteensa, he ovat täysin turvassa.

Kun henkilö rekisteröi henkilökohtaisia ​​tietojaan, häneltä kysytään usein myös heidän yhteystietonsa. Nämä on pidettävä luottamuksellisina kaikkina aikoina, lukuun ottamatta mahdollisuutta lähettää heille sähköpostia vahvistava sähköposti. Silloinkin on erittäin suositeltavaa, että kaikki henkilökohtaisia ​​tietoja sisältävät sähköpostit lähetetään osoitteeseen, jonka käyttäjä aikoo pitää yksityisenä. Tällä varmistetaan, ettei kenelläkään muulla ole pääsyä käyttäjän tietoihin.

On mahdollista löytää palvelu, jonka avulla henkilö voi rekisteröityä ilman rekisteröintiä eikä tiliä -palveluun ja antaa heille mahdollisuuden nostaa rahansa. Tämä tapahtuu siirtämällä asiakkaan tilisaldo yrityksen pankkitilille. Tämäntyyppisen palvelun etuna on, että käyttäjällä on rahansa tilillä nopeasti ilman, että hänen on syytä huolehtia mahdollisesta sieppauksen riskistä. Kun tili on suljettu, käyttäjä ei saa hyvitystä tai muuta korvausta yritykseltä, joka käsittelee heidän nostopyyntönsä. Jos henkilö rekisteröi henkilökohtaisia ​​tietojaan välttääkseen huijaussivustojen havaitseman, tämä vaihtoehto voi toimia heidän eduksi, koska monet sivustot vaativat silti asiakasta toimittamaan pankkitietoja.

On useita syitä, miksi henkilö voi mieluummin käyttää sivustoa, joka ei tarjoa rekisteröitymistä eikä hyvitystä. Suurin osa yrityksistä tarjoaa tietyntyyppisen suojan petoksia vastaan, ja niillä on käytössä petostentorjuntamenettelyt auttaakseen niitä vähentämään riskiä siitä, että joku käyttää tilinsä laittomiin tarkoituksiin. Useimmat arvostetut yritykset tarjoavat myös jonkinlaisen rahanpalautustakuun varmistaakseen, että asiakas on 100% tyytyväinen saamiinsa palveluihin. Jos henkilö rekisteröi henkilökohtaisia ​​tietojaan välttääkseen huijaussivustojen havaitseman, tämä vaihtoehto on todennäköisesti paras heille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *