Betsson Paras Peli

Kaikista Vitalityn aiemmista pelaajista Bobby Smith on pelaaja, joka ilmentää klubin henkeä ja sydäntä. Kovaa kilpailija Bobby Smith on käyttänyt monia erilaisia ​​hattuja tällä jalkapallokaudella. Maalivahtina hän on aloittanut kaikki joukkueen tähänastiset ottelut, ja hän on myös ollut varamaalivahti kahdessa muussa ottelussa. Hänen panoksensa kentällä on voittanut faneja ajan myötä, ja sitkeys sivussa on ansainnut hänelle paikan joukkueessa. Joten mikä tekee Bobby Smithistä yhden Vitalityn parhaista pelaajista?

Readingiä vastaan ​​hän pelasi väitetysti uransa parhaan pelin, kun hän tuotti kannattimen, johon sisältyi apu, joka melkein sai Readingin takaisin otteluun. Bobby Smith ei aloittanut ottelua, mutta aloitti toisen puoliajan ja pelasi erittäin hyvin ansaittuaan maalin ja syöttönsä. Hän teki jopa upean sukelluksen torjunnan pelatakseen rangaistuspotkun varapotilasta Stephen Fenton säätöajan laskuhetkillä. Smith on ehdottomasti Vitalityn paras pelaaja, ja hänelle tulisi edelleen antaa kaikki ansiot työstään ja työstään kentällä tällä kaudella. Tämä on jotain, joka todennäköisesti on johdonmukainen teema loppuelämänsä ajan, koska hän etsii edelleen johdonmukaisuutta.

Rochdalea vastaan ​​liigan avajaisissa Bobby Smith pelasi koko yhdeksänkymmentä minuuttia eikä näyttänyt välittävän yhdestä napsautuksesta. Lisäksi hän oli jatkuvasti uhka oikealta puolelta ja loi jatkuvasti mahdollisuuksia joukkuetovereilleen. Hän on nyt vain yksi maali ja kaksi syöttöä poissa Kevin Doylen joukkueelle tällä kaudella saamien pisteiden tasaamisesta.

Barnstaplea vastaan ​​Smith oli ehdottomasti näyttelyn tähti. Hän löysi tavoitteen ja näytti myös upeaa akrobatiaa. Tämä peli vain osoitti, mitä koko joukkue voi tehdä, jos he pysyvät radalla ja keskittyvät siihen, mitä heidän pitäisi tehdä, eli voittaa pelejä. Barnstaplen kaltaista matalamman liigan joukkuetta vastaan ​​pisteiden kokonaismäärä ei kuitenkaan vain riittänyt voiton saamiseksi. Lentäjien on ehkä vain löydettävä lisää rikkomuksia, jos heillä on odottavat olevan mahdollisuuksia turvata toinen paikka idässä.

Betssonin paras peli tuli Flyersia vastaan ​​edellisellä viikolla. Lehigh Valleyä vastaan ​​hän pelasi koko ensimmäisen puoliskon vain virheellä. Hän loi lukuisia pisteytysmahdollisuuksia koko puoliajan ajan, ja hänellä oli jopa maali, joka vei joukkueensa aina pudotuspeleihin, mikä näytti helpolta. Valitettavasti Flyers hävisi 4-3 viimeisessä ottelussaan ja jäi vajaan toiseksi sijalle idän konferenssissa. Flyers pelaa todennäköisesti kärkipaikalla seuraavassa luonnoksessa riippumatta siitä, mitä tällä kaudella tapahtuu.

Toivottavasti olet oppinut hieman enemmän Johnssonin jääkiekkoilijasta. Hänen ennätyksensä puhuu puolestaan, ja hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä parhaista puolustajista koko liigassa tällä kaudella. Hän on todellinen sammutuspelaaja, joka voi sulkea uhkan milloin tahansa pelistä. Älä anna jonkun Flyersin nykyisen kapteenin mennä kotiin ilman yhtä Big Ticketin renkaista. Tee tiedoksi, missä lyöt vetoa ensi kaudella, kun kausi on ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *