Barbie Pelit 123

Barbie Doll Game on uusi versio vanhasta klassisesta pelistä, jota kutsumme Barbie Paniciksi. Tässä pelissä peli on asetettu spin-offiksi erittäin suositulle Barbie-nukke-aiheiselle kauppapelille Barbie Princess and the Forest. Peli tuo Barbielle useita vaikeuksia, jotka on voitettava ennen kuin hän voi säästää ympäristöään. Kuten viimeksi mainitun pelin tapauksessa, sinäkin olet peliagentti, jonka Barbien äiti lähetti saarelle, jolla on vaaran vaara. Sinun on pelastettava pieni tyttö, ennen kuin myrsky puhaltaa kaikki hänen asiat.

Peruskonsepti pysyy samana. Pieni lapsi pitää paperia tai kangasta ja asettaa sen Barbien päähän. Pelin tarkoituksena on, että lapsi saa nuken suutelemaan jotakuta tärkeätä, kuten hänen äitinsä, sisarensa tai jopa sulhasensa. Kun hän onnistuu, paperi sekoitetaan pois ja nukke tulee romanttiseen suhteeseen kyseisen henkilön kanssa. Jos hän epäonnistuu, Barbie nielee paperin ja peli sammutetaan.

Kuten edellisessä pelissä, Barbie Princess and the Forest -pelissä on useita tasoja. Tasojen mallissa on kuitenkin ero. Ensimmäisellä tasolla näet pelin perusteet, kuten tarvittavien äänien tekemisen houkutellaksesi eri hahmot. Toimenpiteiden on kuitenkin seuraavilla tasoilla oltava realistisempia ja haastavampia, kun Barbien on kuljettava kapeiden polkujen läpi ja ympäristö muuttuu villemmäksi. Jokaisen tason lopussa sinulle näytetään viesti, joka auttaa sinua päättämään pelastamisen vai lopetuksen.

Ääniin kuuluu nauru, ilo ja laulaminen. Lisäksi kuuluu ovikellon ääni, kolinaa, oven kolinaa, kolinaa ja vastaavaa. Kokonaisvaikutus on erittäin söpö. Kun peli on valmis, näyttöön tulee lyhyt viesti, jossa sinua pyydetään lataamaan Barbie Princess -tiedosto tietokoneellesi pelaamisen jatkamiseksi.

Pelin aikana kohtaat useita erilaisia ​​Barbie Princess -malleja. Jokaisella heistä on erityyppinen mekko, joka saa hänet näyttämään vieläkin naisellisemmalta. Kun napsautat haluamaasi mekkoa, näet esikatselun mekosta tietokoneen näytöllä. Sinulla on mahdollisuus valita toinen mekko Barbielle. Tässä pelissä saat myös nähdä hänen täydellisen muodonmuutoksen. Tämä näyttää sinulle erilaisia ​​vaatteita, joita hänellä on pelissä.

Jotkut löytämäsi pelit ovat varsin haastavia. Ne ovat kuitenkin myös viihdyttäviä. Jos et halua menettää mieltäsi pulmien avulla, voit valita yksinkertaisemmat Barbie Princess -pelit verkkosivustolta. Verkossa on monia Barbie-pelejä, ja niitä kaikkia voi pelata ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *