Alko Duuduu Peli

Jos olet koskaan ajatellut pelata Plants vs.Zombies -peliä, mutta päätit sitä vastaan, koska et ole varma, kuinka aloittaa nukkumisen pelissä, et ole yksin. Monet ihmiset huomaavat, että pari ensimmäistä päivää eivät ole erityisen hauskoja, eivätkä he halua tottua liikaa siihen, että heidän on napattava pelin peliaikana. Onneksi on olemassa asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että et päädy tuntemaan itsesi turhaksi siitä, että sinun on myös lopetettava kerran pelatessasi tätä suosittua flash-peliä.

Ennen kuin alat nukkua pelissä, varmista, että olet valmis siihen. Ensinnäkin sinun on opittava käyttämään unilääkettä käymään vessassa. Tämä ei ehkä tunnu niin tärkeältä, mutta sinun on todella pystyttävä tekemään se, jotta voit tuntea olosi mukavaksi itsesi kanssa, kun otat torkut. Onneksi ei ole niin vaikea tottua prosessiin, ja olet todennäköisesti kunnossa.

Lisäksi ennen nukkumista pelissä sinun on varmistettava, että olet hereillä. Vaikka et ajattele sinun tarvitsevan tottua pelin mekaniikkaan, kannattaa ehkä yrittää käydä vessassa unen aikana. Vaikka sinusta tuntuu, että olet jo tottunut ajatukseen käydä vessassa torkutuksen aikana, ei yleensä ole huono idea testata vesistöjä. Loppujen lopuksi et tiedä kuinka kauan olet jumissa sängyssäsi. Jos alat nukkua pelissä ja päädyit pysymään yössä koko yön, olisitko kunnossa siinä? Mahdollisuudet ovat, että jos teit niin, saatat huomata, että haluat mieluummin palata valppauteen ja hereillä ennen nukkumaanmenoa.

Yksi tapa varmistaa, ettet pääse turmeltumaan, on tarkastella kaikkia asioita, joita voit tehdä pelatessasi peliä. Monien ihmisten yleinen ongelma on, että he joutuvat nukkumaan pelissä ikävystymisen takia. Kuitenkin, jos pelaat peliä muutaman minuutin välein noin tunnin välein ja seuraat kuinka kauan olet viettänyt jokaisessa sängyssä, sinun pitäisi pian nähdä parannus mielentilaan. Peli toimii viihteen lähteenä sinulle ja se voi myös motivoida sinua aloittamaan nukkumisen paremmin. Loppujen lopuksi, kun tunnet olosi paremmaksi, jatkat todennäköisemmin pelaamista.

Toinen asia, jonka voit tehdä varmistaaksesi, että aloitat nukkumisen pelissä, on muistaa kuinka kauan olet sängyssä kullakin tasolla. Tämä saattaa tuntua järjeltä, mutta yllätät kuinka moni ihminen ei tee tätä. Jos seuraat kuinka kauan olit sängyssä kullakin tasolla ennen nukahtaa, näet nopeasti, aiheuttaako peli unta. Voit myös nähdä, onko mitään havaittavia muutoksia, kun pelaat peliä. Jos esimerkiksi nukahdit kolmen ensimmäisen minuutin jälkeen, sinun kannattaa varmistaa, että vietät hieman enemmän aikaa sängyssä kullakin tasolla.

Kun yrität nukkua pelissä, on tärkeää muistaa, että on joitain pelejä, jotka pakottavat sinut todella nukkumaan. Esimerkiksi, jos omena putoaa ylhäältä, todennäköisesti haluat tarttua siihen ja alkaa heiluttaa sitä ympäri. Monissa tapauksissa ihmiset, jotka nukahtavat pelin aikana, eivät ymmärrä, että he ovat todella panneet pelin päähänsä. Tämän seurauksena he lopulta heräävät, koska he ovat muuttuneessa tilassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *