50 Free Spins Book of Dead No Deposit

Online Bingo Association, joka on online-bingon hallintoelin, tarjoaa täydentävän kampanjan jäsenilleen, jotka pelaavat bingoa kotona viisikymmentä ilmaiskierrosta rekisteröitymättä. Yhdistyksen 50 ilmaiskierroksen Book of Dead oikeuttaa jäsenet, jotka rekisteröivät online-bingon, saamaan yhden kierroksen päivässä ensimmäisten 50 päivän aikana, jolloin he pysyvät jäsenenä. Bingokoodi on painettu bingokortin etukanteen. Pelaajat voivat ladata ilmaisen bingo-ohjelmiston suoraan Bingo Associationin verkkosivustolta ja aloittaa pelaamisen heti.

Yhdistys julkaisee myös ilmaisen bingolehden nimeltä The Biggest Names in Bingo, joka sisältää vinkkejä pelisi lisäämiseksi ja strategioita lyömättömille peleille. Kirjassa on osioita yleisimmistä virheistä, yhteisistä aloituskäteistä ja edistyneestä strategiasta. Bingokorttien ulkoasu on hyvin samanlainen kuin tavallisissa Bingo-korteissa, paitsi että ne ovat viisikymmentä korttia tavallisten 48 korttien sijaan. Pelaajat voivat käyttää samoja kortteja panoksiinsa, mutta voittobonusta ei myönnetä siitä.

Kun pelaajat saavuttavat 50 kortin rajan, heillä ei ole enää oikeutta voittaa bonuspisteitä. Kuten kaikkien bingopelien kohdalla, ensimmäisen voittajan on suoritettava peli loppuun ja nostettava jättipotti ennen kuin seuraava pelaaja voi liittyä. Peli voi jatkua seuraavalle pelaajalle, jos viimeisellä kierroksella on jäljellä vain kaksi. Kun peli on saatu päätökseen, rahapalkinto lähetetään pääosallistujan sähköpostitilin kautta.

Book of the Dead -pelin uusi versio on julkaistu. Tällä kertaa pelaajat voivat saada ilmaisen bingokortin kirjautumatta. Koodinumeron syöttämisen sijaan pelaaja saa satunnaisen ilmaisen bingokortin. Tässä versiossa bingopelaajille annetaan valita kolmen kampanjatarjouksen välillä. Ensimmäinen on ilmainen onnenpyörän peli, kun taas kaksi muuta tarjoavat kaksinkertaiset pisteet talletuksen kaksinkertaistamiseksi. Voiton jälkeen pelaajat siirretään pääsivustolle.

Peli sisältää tavallisen jättipotin sekä muita erikoisbonuksia. Jokaisen pelin lopussa suurin palkintosumma saavuttaa ennätyksellisen miljoonan dollarin, kun taas tavalliset jättipotit ovat pienempiä. On myös elinikäinen jäsenyys, jonka avulla pelaajat voivat pelata bingoa rajoittamattoman ajan rajoittumatta vain yhteen peliin. Tarjolla on myös elinikäinen premium-päivitys, joka antaa pelaajille pääsyn VIP-loungeen ja chat-huoneisiin.

Online-bingopelit ovat nyt saamassa enemmän suosiota, etenkin vanhusten keskuudessa, joiden mielestä on tylsää käydä maapallon bingohalleissa. Monilla eri vaihtoehdoilla online-bingo tarjoaa jännittävämmän pelikokemuksen kuin perinteinen bingo. Se on myös terveellisempää toimintaa, koska monet ihmiset osallistuvat nyt aktiviteetteihin, kuten virtuaalisiin kiinteistösijoituksiin ja osakekauppaan ilmaiskierroksilla online-bingopeleissään. Näistä syistä voidaan sanoa, että Bingo on hieno peli senioreille kotona nauttimiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *