123pelit Com Pelit Lasten

Yksi tunnetuimmista muistikortti- ja sanapelisivustoista tarjoaa nyt laajan valikoiman joulupulmia. Sekä perinteisten että verkkopelien fanit voivat nyt nauttia uusista haasteista tunnettujen perinteisten pelien, kuten Scrabble, Backgammon ja Scrabble Lights, jouluteemalla. Kuten aina, ilmaisia ​​joulupulmia on saatavana ilmaiseksi täällä 123-peleissä. Koska joulu on aivan nurkan takana, nämä palapelit ovat varmasti iso hitti lasten, vanhempien ja aikuisten keskuudessa! Niille, jotka haluavat pelata verkossa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia liikenteen torjunnasta tai tuhlata aikaa pelattavaksi, tämä sivusto tarjoaa monia jännittäviä ilmaisia ​​joulupulmia verkossa heti, kun iso päivä saapuu.

Jos haluat jotain hieman perinteisempää, voit aina valita yhä suositun Word Wisen, joka tarjoaa hauskan sanapelin, joka perustuu klassiseen Scrabble-peliin. Pelaajat ottavat roolin englantilaisena opiskelijana, joka kilpailee luokan muita opiskelijoita vastaan ​​ja tulee ensimmäisenä eniten sanoja luovaksi. Tätä varten pelaajan on käytettävä kaikkia käytettävissä olevia taitojaan nopeassa ja helpossa pelissä, joka pitää tasaisen vauhdin riippumatta siitä kuinka monta kertaa sitä pelataan. Näitä taitoja ovat sanan sovitus, oikeinkirjoituksen tarkistus ja jopa sanan arvaaminen.

Sivustolla on myös useita loma-aiheisia pelejä. Jouluaiheiset pelit sisältävät Abban, kokin ja Joulupukin pienen auttajan jouluversion. Ota joulupukin rooli ja auta lapsia löytämään kaikki lahjat ennen kuin toimitusmies saa ne. Lapset nauttivat perinteisistä joulu kohtauksista ja aktiviteeteista heidän ratkaistessaan pulmia. Jos tekstinkäsittelyohjelmisto ei kuulu hintaluokkaasi, voit luoda perinteisiä kirjain- ja numeromuotoja luomaan omat jouluteemaiset palapelit.

Toinen peli, joka kutittaa lomailijoiden mielikuvia, on Tarve ostaa? ABC-peli on palannut tänä vuonna. Tällä kertaa asiakkaiden on kuitenkin valittava joululahjat ostosten sijasta. Pelaajien on löydettävä kaikki lahjat yhdellä värillä, vain yksi väri sallittu lahjaa kohden. Kun kaikki lahjat on löydetty, eniten lahjoja löytänyt pelaaja voittaa palkinnon. Tämä peli voi olla hieman vaikea, jos pelaajat eivät tiedä miten eri lahjojen värit sekoittuvat.

Muut pelit tarjoavat myös joukon hauskoja vaihtoehtoja lomien aikana. Erityisesti kaksi peliä erottuu toisistaan, mikä saattaa tehdä niistä upeita lisäyksiä perheesi tietokoneeseen tai pelikeskukseen. Freeze Tag ja Freeze Dance ovat molemmat lisäyksiä suosittuun Nintendon pelisarjaan. Disney-peli käyttää freeze tag -tekniikkaa seikkailuteemassa. Vaikka Freeze Dance tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen jalan naputtamisesta tai liikkumisesta vesimuodostuman ympärillä, molemmat pelit näyttävät tarjoavan ainutlaatuisen yhdistelmän hauskaa, jota ei löydy mistään muualta.

Jos et ole koskaan pelannut mitään sivustolla tarjolla olevista peleistä, kehotan sinua tarkistamaan ne. Ne ovat monissa tapauksissa erilaisia ​​kuin mitä voit odottaa, ja ne voivat tarjota paljon viihdettä. Tärkeintä on kuitenkin, että et odota, kunnes on liian myöhäistä lisätä uusia pelivaihtoehtoja kotitietokoneellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *