1001 Pelit Rakkaustesti

1001 peliä, jotka voivat parantaa rakkauselämääsi, on David Burnsin kirjoittama kirja. Se on nautinnollinen ja helppo lukea. Monet ihmiset, joiden kanssa työskentelen, ovat kuulleet kirjoittajasta, mutta eivät ole lukeneet hänen kirjaaan. Se sisältää lyhyitä lukuja ja jokaisella luvulla on erilainen tavoite, joka auttaa parantamaan rakkauselämääsi. Useimmat ihmiset, jotka lukivat kirjaa, joko rakastivat sitä tai vihasivat sitä, ja ymmärrän, olitko yksi niistä ihmisistä.

Burns aloittaa 1001 peliä, jotka voivat muuttaa rakkauselämääsi informatiivisella artikkelilla parhaan pelin valitsemisesta. Mielestäni tämä on hyvä lähtökohta, koska monet ihmiset ovat epävarmoja siitä, millaista peliä he haluavat pelata. Jotkut eivät edes tiedä, onko rakkaus edes peli. Kirjoittaja antaa joitain esimerkkejä popkulttuurista ja urheilusta, jotka osoittavat, mistä jokaisessa pelissä on kyse ja miten se voi auttaa parantamaan rakkauselämää. Esimerkiksi elokuvassa Kapteeni Jack Sparrow Karibian merirosvoissa Barbossa on aluksen kapteeni ja hän rakastaa tyttöä nimeltä Elaine.

Muutamissa seuraavissa luvuissa kirjailija tarkastelee, kuinka saada eniten irti pelistä, kuinka suunnitella peli ja kuinka käyttää sääntöjä mahdollisimman hauskaa. Pidin todella menetelmistä, joita hän käyttää selittääkseen asioita, ja opin jokaisesta pelistä jotain, mikä auttoi minua. Joillekin ihmisille tieto saattaa olla tylsää ja hyödytöntä, mutta mielestäni tiedoista on hyötyä niille, jotka haluavat parantaa rakkauselämäänsä. Jos olet iso lautapelaaja, pidät arvosteluista, jotka annan joillekin 1001 pelistä, jotka voivat parantaa rakkauselämääsi.

Ensimmäinen peli on Monopoly on toinen niistä klassisista lautapeleistä, joita kaikki rakastavat pelata. Kun pelaat peliä, sinun tarvitsee vain ostaa kiinteistöjä, kasvattaa niitä ja myydä ne sitten muille pelaajille rahan ansaitsemiseksi. Tässä pelissä rahat ovat ainoa hankittava esine, joka voi johtaa kaikenlaisiin ongelmiin, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Tämä on yksi parhaista peleistä, joita voi pelata perheen kanssa ja saada kaikki ystäväsi mukaan. Se saa kaikki ajattelemaan omia tapojaan ansaita rahaa ja parantaa elämäänsä, kun he tekevät sitä.

Yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä on Shakki, ja tämä voi auttaa parantamaan myös mielentaitojasi. Jokaisella tehdyllä liikkeellä sinulla on kyky vastustaa vastustajaasi, jos he eivät käytä oikeanlaisia ​​shakkiliikkeitä. Saatat joutua viettämään paljon aikaa oppia pelaamaan tätä peliä, mutta jos olet tosissasi parantamassa rakkauselämääsi, se on yksi parhaista valinnoista, joita voit tehdä.

Autokilpailu on suosittu valinta pelaajien keskuudessa, se on hieno peli ja sen avulla voit testata ajotaitojasi. Jos olet ollut mukana autokilpailuissa, tiedät kuinka riippuvuutta se voi olla ja kuinka hauskaa sinulla voi olla, kun teet sitä. Tämä on yksi niistä peleistä, jolla on universaali vetovoima, ja kuka tahansa voi liittyä siihen riippumatta siitä, minkä tyyppisiä ihmisiä he ovat. Saatat joutua vain etsimään oikean tyyppistä rataa ja voit kilpailla tietokonetta tai muuta henkilöä vastaan ​​verkossa nauttimaan pelistä rakkaidesi kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *