1001 Frozen Pelit

1001 Frozen -pelissä on valikoima pelejä kaiken ikäisille lapsille. Kun suosittuja pelejä julkaistaan ​​säännöllisesti, ja klassikoita uudistetaan nykyaikaisella tyylillä, koko perheelle löytyy aina jotain. Hyvä esimerkki tästä on uusi julkaisu, Princess Maker Nintendo Wii: lle.

Tämän hauskan ja viihdyttävän pelin avulla pelaaja voi luoda oman hahmonsa. Kun teet niin, tapaat uusia ystäviä, joilla on myös omat hahmot, joiden kanssa pelata. Sen lisäksi, että käytät näitä merkkejä omien prinsessojen luomiseen, voit kilpailla muiden kanssa verkossa nähdäksesi, kenellä on parhaat prinsessat. Se todella avaa pelikentän, eikö vain?

Tässä pelissä on monia erilaisia ​​hahmoja. Jokainen tarjoaa erilaisen pelimenetelmän, riippuen siitä, haluatko tehdä omat liikkeesi vai pelin hahmot. Esimerkiksi Lumivalkoilla on erilainen lähestymistapa taisteluun kuin hänen sisarensa. Lisäksi jokainen taso on teemoitettu myös eri tavalla.

Ensinnäkin peli noudattaa tavallista alustamuotoa, jossa voit valita useita alustoja. Prinsessa Maker vie sen kuitenkin ylöspäin tarjoamalla myös palapelin elementtejä. Esimerkiksi sinun on käytettävä jäätelökoria jäätelöpallojen valmistamiseen. Näistä jäätelöpalloista tulee sitten foorumi, jolla prinsessat voivat kävellä.

Tämä tarjoaa mielenkiintoisen tavan pelata peliä. Jos juutut, voit yksinkertaisesti lopettaa ja yrittää myöhemmin uudelleen. Lisäksi se tarjoaa myös tason muokkausohjelman, jonka avulla voit luoda tasoja perusasioiden hallinnan jälkeen. Jos et ole koskaan aikaisemmin pelannut tällaista tasohyppelyä, suosittelen, että annat sen mennä.

Tämä on yksi peli, jonka hallitseminen vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä. Kuten missä tahansa vanhassa tasohyppelyssä, vaikeus kasvaa edetessäsi tasojen läpi. On kuitenkin pelaamisen arvoinen, vaikka se vaatii tiettyä kärsivällisyyttä tasojen läpi etenemiseen. Se on uusi uusi julkaisu, joka viihdyttää taatusti.

Muutama asia tekee tästä tasohyppelystä eron monista muista peleistä. Ensinnäkin pelin musiikki on erinomaista. Itse asiassa se on parhaita käytettävissä olevia videopelejä. Peli on hyvin suunniteltu ja nautit siitä iästäsi riippumatta.

Toinen ero on, että tämä peli vaatii vain vähän tietoa tasohyppelylajista. Pelistä nauttimiseen ei tarvitse olla paljon pelikokemusta. Se on haastavaa, mutta ei liian vaikeaa. Grafiikka on suhteellisen vanhanaikainen, mutta se lisää silti pelin vetovoimaa.

1001 Frozen Planetissa on useita elementtejä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen pelin. Grafiikka, musiikki ja palapelit auttavat tekemään uudesta julkaisusta hauskan ja jännittävän pelattavan pelin. Vaikka säätimien käyttö vaatii jonkin verran taitoa, kun olet saanut ne kiinni, voit liikkua tasojen läpi nopeasti ja helposti. Lisäksi pelin vanha arcade-tunnelma tekee siitä nautinnollisen. Pelin pelaaminen tuntuu seikkailulta. Et voi koskaan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, koska on aina jotain uutta löydettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *