10001 Pelit Auto

10001 Games Car on arcade-peli, jonka on kehittänyt ja julkaissut Hip Hop Virtual Entertainment. Peli julkaistiin PC: lle toukokuussa 2020, ja se tuli myöhemmin saataville useille eri versioille. Suosionsa vuoksi peli on julkaistu uudelleen useille eri versioille vuosien varrella. Alkuperäinen versio oli arcade-tyylinen peli, jossa käytit ajoneuvoa kappaleiden läpi vipuja ja painikkeita käyttämällä. Uusi versio tarjoaa kuitenkin aivan toisenlaisen pelikokemuksen, koska soitin hallitsee koko autokantaa.

Peli on riittävän yksinkertainen kenen tahansa noutaa ja pelata, mutta tarpeeksi monimutkainen pitääkseen kaikki osallistujat viihdyttämässä. Peliä pelatessaan pelaaja valitsee yhden useista ohjausjärjestelmistä. Nämä järjestelmät perustuvat yleensä ajoneuvotyyppiin, jota pelaaja haluaa ajaa. Esimerkiksi, jotta hän voi ajaa Ferraria, pelaajan on käytettävä Ferrarin teemasuunnitelmaa. 10001 Games Car tarjoaa todellisen ajokokemuksen, sillä pelaajat voivat valita ajon todellisilla Ferrareilla useiden virtuaalikilpailujen kautta.

Jotkin peliversiot edellyttävät, että pelaaja valitsee ajoneuvon valmiista laivastosta. Jos pelaaja ei pidä valinnasta, hän voi yksinkertaisesti vaihtaa toiseen ajoneuvoon. 10001 Games Caria voi pelata monin eri tavoin. Joissakin versioissa pelaaja voi valita auton, muuttaa sen väriä ja jopa lisätä lisävoimia. Joissakin versioissa on jopa Grand Prix -tila, jossa pelaaja kilpailee joitain lähimpiä kilpailijoitaan vastaan.

Pelin grafiikka on melko yksinkertainen. Ne tarjoavat kuitenkin graafisen ydinkokemuksen ja tekevät hienoa työtä jäljittelemällä mitä voisi tapahtua, jos auto todella nähdään peliympäristön ulkopuolella. Auton realistisen esityksen lisäksi 10001 Games Car sisältää myös useita ominaisuuksia, joiden avulla se voi luoda oikean auton ajamisen tunnelman tarkasti. Esimerkiksi peilit näkyvät osana mekanismin todellista toimintaa, ja kaikki auton osat voidaan tarkastaa, mukaan lukien moottorin suorituskyky, nopeus, pito ja jarrutus.

Online-peli on yksinkertaista ja helppoa. Pelissä pelaajan on valittava sisustus joukosta autoja ennen pelin aloittamista. Kun pelaaja on valinnut ajoneuvon, hänen on aloitettava peli ja valittava ohjausmenetelmä. Lisäksi saadakseen auton liikkeelle, hänen on painettava asianmukaisia ​​näppäimiä näppäimistön käynnistämiseksi valittu menettely. Pelaaja voi vaihtaa avaimet napsauttamalla 10001 Games -autopelin ajoradan kilpa-aseman vieressä olevaa vaihtoehtopainiketta.

Online-pelaajat voivat kilpailla keskenään ranking-järjestelmän avulla. 10001 Games -autopelin eri versioissa on erilaiset sijoituskriteerit aina suosituimmista vähiten suosittuihin. Lisäksi voittomahdollisuuksien parantamiseksi pelaaja voi harjoitella erilaisia ​​skenaarioita teroittaakseen ajotaitojaan. Pelaajat voivat myös osallistua turnaukseen, jossa tietty auto valitaan kullekin kilpailulle. Tähän sisältyy tietyn määrän kilpailujen voittaminen, jotta siitä tulisi pelaajan virtuaalinen kuljettaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *