10 * 10 Peli

”10 * 10-peli” on yksinkertainen strategiapeli, joka voidaan hallita lyhyessä ajassa. Pelaajan keskittyminen ja päättäväisyys vaatii voiton. Kun aloitat tämän pelin pelaamisen, huomaat, että se eroaa tavallisista peleistäsi, ja löydät itsesi helposti koukkuun siihen. Voit varmasti sanoa, että ensimmäiset pelaamasi pelit eivät olleet niin helppoja kuin luulit niiden olevan, ja nyt tavoitat maailmanlaajuisen verkon kärkeä.

Peli perustuu yksinkertaiseen logiikkaan. Jokaisella kierroksella pelaajat ottavat kortin ja asettavat sen taululle mihin tahansa sen neljästä sijainnista. Heidän on odotettava, kunnes heidän vuoronsa tulee valita kortti pelattavaksi ja valita toinen kortti, joka sijoitetaan samaan paikkaan. Jos kukaan muu pelaaja ei pelaa kyseistä korttia, ensimmäisen pelaajan on mentävä eteenpäin ja pelattava ”siirto”. Liike on erityinen liike, jota pidetään vapaana toimintana.

Pelissä on useita tasoja, ja niistä tulee vähitellen haastavampia edetessäsi korkeammille paikoille. On myös useita kortteja, joita voi pelata jokaisen pelin alussa. Nämä kortit voivat joko päätyä vastustajan kannelle tai sinä omistat.

Pelillä on aikaraja, jolloin sinun on suoritettava siirrot ennen kuin aika on kulunut. Voittavat siirrot määritetään tietyn pelisession lopussa. Liikkeitä ei saa toistaa saman pelin aikana. Joten jos et halua menettää peliä, sinun kannattaa pitää kiinni liikkeistäsi tai vaarantaa eliminointi.

Kun peliä pelataan kierroksilla, se jatkuu, kunnes kierroksia ei ole enää jäljellä. Sitten pelaaja, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa. Se on hieno peli perheille, koska jopa lapset voivat osallistua ja pitää hauskaa. Se sopii myös syntymäpäiväjuhliin.

On myös mahdollisuus pelata eri ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Tämä tekee pelistä vieläkin jännittävämmän. Jos sinä ja ystäväsi pelaat peliä ensimmäistä kertaa, voit aloittaa pelaamalla ensin yhden henkilön kanssa, jotta voit tottua peliin. Sen jälkeen voit siirtyä vähitellen muiden pelaajien luo samanaikaisesti. Jännittävää on, että sinun tarvitsee vain napsauttaa hiirtä ja katsella vastustajiasi liikkuessaan nappuloitaan aivan kuten shakissa ja mattaa vastustajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *